aan de Nijbroekseweg
Vier halfvrijstaande herenhuizen
 

De Lanen in Zuidbroek

Vier halfvrijstaande herenhuizen aan de Nijbroekseweg

De Lanen Apeldoorn is een kleinschalig en exclusief nieuwbouwproject, bestaande uit vier halfvrijstaande herenhuizen aan de Nijbroekseweg. Het project wordt gekenmerkt door de prachtige ruime en brede kavels van maar liefst 420 m2 tot 458 m2

Niet alleen om, maar ook in het huis is de leefruimte riant. De woonoppervlaktes variëren van 150 m2 tot 154 mexcl. de vrijstaande berging. De plattegrond is tuingericht, zowel vanuit de keuken als de woonkamer. De woningen beschikken over drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en door de hoge kapconstructie is er optioneel de mogelijkheid voor een extra slaap- en badkamer op zolder. De woningen worden onder andere opgeleverd met luxe sanitair, kunststof kozijnen en stadsverwaming (gasloos).  

De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten, echter kun je je nog wel inschrijven als reservekandidaat.
Maak je eigen account aan en schrijf je in.

Schrijf je in


 

Actueel

Nog één woning te koop!

Bouwnummer 3

Nog te koop: bouwnummer 3 De prachtig diepe en brede kavel, die op het noordwesten gelegen is, heeft een kaveloppervlakte van 459 m²...

Lees meer

Daarom wonen in Zuidbroek, Apeldoorn

Hier woon je naar wens

Fietsend naar de stad

Wil je even de stad in? Het centrum van Apeldoorn bevindt zich op nog geen kwartiertje fietsen. Een levendig centrum, waar natuur en cultuur, winkelen en uitgaan, beleven en recreëren hand in hand gaan.

Opgroeien in nieuw Apeldoorn

De Lanen ligt in het groene hart van de wijk Zuidbroek in Apeldoorn-Noord. Het is een frisse en jonge gezinswijk waar altijd wat te beleven valt en die volop bruist van het leven. Met alle voorzieningen op loopafstand.

Bijzondere architectuur

Bij het ontwerpen van de woningen is er gezocht naar samenhang met de andere projecten die in de buurt worden gerealiseerd. Deze woningen hebben dezelfde signatuur als de omliggende woningen.

Goed bereikbaar

Zuidbroek is aangesloten op de grotere uitvalswegen en ligt bovendien dicht bij de kruising van de snelwegen A50 en A1. Je bent dus zo in Arnhem, Enschede, Amersfoort of Zwolle. 

 

 

In beeld: Apeldoorn

Wonen in de hoofdstad van de Veluwe