De bouw is gestart
Alle woningen zijn verkocht!

Het leven is goed

in Zuidbroek, Apeldoorn

 

Zuidbroek leeft! De nieuwste wijk van Apeldoorn is volop in ontwikkeling en het wordt er geweldig wonen, werken en leven. Zeker als je kiest voor een woning in De Lanen.

Zuidbroek heeft alles wat je van een prettige woonomgeving mag verwachten. Veel groen, rust en ruimte. Maar ook praktische voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, een supermarkt en een wijkcentrum. En wil je even de stad in? Het gezellige centrum van Apeldoorn bevindt zich op nog geen kwartiertje fietsen.

Praktisch om de hoek van de Laan van de Charleston ontwikkelt Van Wijnen 'De Lanen'. Vier half vrijstaande herenhuizen aan de Nijbroekseweg. Opvallend zijn de comfortabele inhoudsmaten, de lekker grote tuinen en de elegante architectuur. Hier wordt wonen echt genieten!

 

In beeld: Zuidbroek

Deze plek heeft het helemaal

 

Voorzieningen op loopafstand

Op loopafstand van de Nijbroekseweg bevindt zich ontmoetingsplek Het Kristal. Met een brasserie, een supermarkt, basisscholen, sportzalen en zelfs een zwembad. Ook de huisarts en de fysiotherapeut zijn gevestigd in Het Kristal. In winkelcentrum Anklaar vind je nog meer winkels en voor een middagje shoppen of een avondje uit ben je zo in het gezellige centrum van Apeldoorn.

Goed bereikbaar

Zuidbroek is aangesloten op de grotere uitvalswegen en ligt bovendien dicht bij de kruising van de snelwegen A50 en A1. Je bent dus zo in Arnhem, Enschede, Amersfoort of Zwolle. Ook met het openbaar vervoer kun je hier prima uit de voeten. De bus stopt op loopafstand van je huis. Daarbij fiets je over de veilige fietspaden in 10 minuten naar station Apeldoorn Osseveld en in 15 minuten naar Station Apeldoorn.