De bouw is gestart
Nog 1 woning beschikbaar

Nog één woning te koop!

Bouwnummer 3

De Lanen Apeldoorn

Nog te koop: bouwnummer 3

De prachtig diepe en brede kavel, die op het noordwesten gelegen is, heeft een kaveloppervlakte van 459 m². Daardoor kun je op elk moment van de dag heerlijk genieten van de zon of juist van de schaduw. Ook in de woning is volop ruimte. Het woonoppervlakte bedraagt 159 m² (inclusief uitbouw) en daarbij heb je nog een vrijstaande berging. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Door de hoge kapconstructie kun je optioneel ook kiezen voor een extra slaap- en badkamer op zolder. 

De woning wordt gebouwd met een uitbouw aan de achterzijde van 2,40 meter voorzien van dubbele openslaande deuren. Tevens wordt de woning voorzien van luxe binnendeurbeslag en een vorstvrije buitenkraan aan de zijkant van de woning en wordt de garage voorzien van hardhouten openslaande deuren i.p.v. stalen kanteldeur. De badkamer en toilet worden casco opgeleverd en kunnen eventueel worden afgebouwd naar uw eigen wensen. 

Uiteraard wordt de woning gasloos opgeleverd met stadsverwarming! 

Koopsom € 499.500,- v.o.n.

Interesse? Neem contact op met het Nieuwbouw Centrum Apeldoorn en meld je aan als belangstellende indien je dit nog niet gedaan hebt.

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn
info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl
(055) 5 777 107