De bouw is gestart
Nog 1 woning beschikbaar

Halfvrijstaande woning

Type 2

De drie woningen van type 2 zijn qua woonoppervlak gelijk met type 1, maar hebben geen erker. Op de begane grond dagen we je graag uit de woonkamer en keuken met elkaar om te wisselen. Zo creëer je een speelse indeling die net even anders dan anders is.  Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een compleet uitgevoerde badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Ideaal voor een extra slaapkamer, een hobbykamer of een lekkere speelzolder voor de kinderen.

 

Alleen bouwnummer 3 nog te koop
De prachtig diepe en brede kavel van bouwnummer 3, die op het noordwesten gelegen is, heeft een kaveloppervlakte van 459 m². Daardoor kun je op elk moment van de dag heerlijk genieten van de zon of juist van de schaduw. Ook in de woning is volop ruimte. 

Bouwnummer 3 wordt gebouwd met een uitbouw aan de achterzijde van 2,40 meter voorzien van dubbele openslaande deuren. Tevens wordt de woning voorzien van luxe binnendeurbeslag en een vorstvrije buitenkraan aan de zijkant van de woning en wordt de garage voorzien van hardhouten openslaande deuren i.p.v. stalen kanteldeur. De badkamer en toilet worden casco opgeleverd en kunnen eventueel worden afgebouwd naar uw eigen wensen. 

Uiteraard wordt de woning gasloos opgeleverd met stadsverwarming! 

Koopsom € 499.500,- v.o.n.

Interesse? Neem contact op met het Nieuwbouw Centrum Apeldoorn en meld je aan als belangstellende indien je dit nog niet gedaan hebt.

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn
info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl
(055) 5 777 107

 

 

Specificaties

Bouwnummer
2, 3 & 4

Woonopppervlak
159 mincl. uitbouw

Inhoud 
570 m3

Slaapkamers
3

Bijzonderheden
• Losstaande houten berging 6,36 x 2,86 m
• Gasloos (stadsverwarming)
• Vloerverwarming begane grond
• Energiezuinig
• Kunststof kozijnen
• Onderhoudsvrij

Half vrijstaande woning - Type 2

Begane grond

Half vrijstaande woning - Type 2

1ste verdieping

Half vrijstaande woning - Type 2

2e verdieping

 

 

Kijk voor meer informatie op de downloadpagina.

Downloads